Evenementen
In nood
059 / 70 1000
VHF 9,16,67

Souper 2019

 

 

Yachting Club De Panne, of “De Pannevissers” in de volksmond, sloot haar visseizoen traditioneel af met het jaarlijks clubsouper. De vrijwilligers werden in de bloemetjes gezet en er werd afscheid genomen van de bestuurders Roger Lowagie, Jean-Pierre Dedrie en Maurice Huyghe, die een stap terug zetten om plaats te maken voor de jongeren. We bedankten ook clubfotograaf Serge Timmerman die de fakkel doorgeeft aan de enthousiaste Katy Gruwé.

De kampioenen van het seizoen 2019 werden gehuldigd  in aanwezigheid van Christophe Delrive,  peter van de club. Pascal Annys was, samen met zijn medevarende Patrick Delaere, voor de ZESde  keer winnaar van een clubkampioenschap in de geschiedenis van de visclub. Dit is  nog nooit eerder gebeurd. De zilveren plak ging naar zoon en vader Koen en Guido Cremmery. Het brons ging naar de gebroeders Glenn en Ian Raes.

Alle deelnemers aan het kampioenschap kregen een naturaprijs. Het bestuur gaf aan de booteigenaars een nuttig geschenk onder de vorm van een actuele zeekaart. De muziek was toppie, het eten was lekker, een geslaagde avond dus! De club kijkt al enthousiast vooruit naar 2020. Weer een stapje dichter bij… het 50 jarig bestaan van de club in 2022!

Bedankt aan alle aanwezigen en IEDEREEN die op een of andere wijze heeft meegeholpen aan de organisatie van het feest.

Klik op het icoontje en je ziet vele prachtige foto's.

 

        foto-album
© YCDP Yachting Club De Panne - info@ycdp.be