Evenementen
In nood
059 / 70 1000
VHF 9,16,67

Uitnodiging tot de vrije wedstrijd op zaterdag 13 augustus 2022

 

 


Beste leden en sympathisanten, 

Graag nodigen wij jullie uit op de vrije wedstrijd op zaterdag 13 augustus van 9u. tot 15u.   De inschrijvingen (5 €/persoon) gebeuren vanaf 7u. in ons clublokaal.  Een koffietje en een lekkere koffiekoek staan op je te wachten. 

Gelieve aandachtig het reglement te lezen want deze verschilt grondig van de andere wedstrijden.   

Reglement

 ·        Er wordt gevist met maximaal 6 hengels en 3 haken per hengel.   De visstek is vrij te kiezen.   Hou wel rekening met het feit dat in Frankrijk max. 12 haken zijn toegelaten.  

·        Alleen het gewicht van de vis telt voor het klassement, deze wedstrijd telt niet mee voor het clubkampioenschap.  

·        Alle vissen moeten voldoen aan de wettelijke minimummaat; vissen die niet vermeld staan op de lijst minimummaten moeten voldoen aan de clubmaat = 20 cm.  

·        Er  mag met alle soorten aas gevist worden; ook kunstaas is toegelaten. Een pudder is verboden op straffe van declassering. 

·        Er mogen maximum 2 zeebaarzen per persoon meegenomen worden met een minimum lengte van 42 cm.

·        Makreel, horsmakreel en pieterman tellen niet mee en mogen niet bij de weging aangeboden worden.

·        We verzamelen een 100-tal meter voor de laagwaterlijn en vertrekken om 9 uur NA het signaal van de voorzitter. Ten laatste om 15u. ligt men terug aan de waterlijn met de boot.

·        Een belegd broodje en een drankje is voorzien voor elke opvarende.

De prijsuitreiking met mooie naturaprijzen gebeurt tijdens de aperitief vanaf 18u. ZIE APARTE UITNODIGING TOT HET KIPPENFESTIJN

 

Bij slecht weer wordt de wedstrijd uitgesteld tot de zaterdag nadien. 

 

 

 

© YCDP Yachting Club De Panne - info@ycdp.be