Nieuws
In nood
059 / 70 1000
VHF 9,16,67

Nieuwsbrief september 2014

 

*Grote Garnaalwedstrijd.

Op zondag 14 september organiseert onze club, met medewerking van de Dienst Cultuur van de Gemeente De Panne, een Grote Garnaalwedstrijd.

- inschrijvingen vanaf 9u tot 10.15u.  5 €/persoon
- categorie met de boot/te voet/te paard   - apart klassement voor kinderen
- start van de wedstrijd = 10u30   terug op het strand = 12u30
- zuivere garnalen worden aangeboden op de weging (volledig gezuiverd van wier/krabben/visjes/garnalen moeten niet gezeefd zijn)
- weging vanaf 13u; drankje aangeboden door de club
- portie garnalen worden gekookt en aangeboden als aperitiefhapje samen met een frietje en een klak mayonaise of ketchup
- aansluitend prijsuitreiking.
- heb je een kruiersnet met of zonder boot, misschien een steeknet(je) voor de kinderen, maak je dan een halve dag vrij en kom af naar de Rampe !
- en moest je het niet weten, momenteel zit er veel garnaal, 'een paar tomaat-crevettes ga je  nadien zeker kunnen vullen'.
- wie zeker zal deelnemen, laat ons zo rap iets weten zodat we al een gedacht hebben wat we die dag van logistiek moeten voorzien.
 - Iedereen brengt zijn eigen visgerief mee. We geven ook uitleg over de garnalen aan het ruime publiek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van dit mooie initiatief: Jean-Paul Samyn, tel 0472 022 504, mail samynjeanpaul@gmail.com.

DE CLUB IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR GEBEURLIJKE ONGEVALLEN EN DIEFSTALLEN.

 

*Derde wedstrijd van het clubkampioenschap

Graag nodigen wij iedereen uit op de derde wedstrijd van het clubkampioenschap 2014 op zaterdag 27 september van 9 u tot 15u. De weging start om 15.30u, waarna de prijsuitreiking volgt.  De inschrijvingen voor deze wedstrijd (5 euro/persoon) gebeuren ’s morgens vanaf 7 uur tot 8.30u.   Verse koffie staat voor jullie klaar! Gelieve altijd goed het wedstrijdreglement te lezen (zie website). Bij slecht weer wordt de wedstrijd verplaatst naar de zondag of anders het volgende weekend.  Jullie krijgen nog de week voordien een update per mail en sms.

 

*Souper op zaterdag 22 november vanaf 19.30u. Tip: noteer de datum al in je agenda!

Het Bestuur geeft u  al wat meer informatie over onze jaarlijkse "souper". Waar: Parkhotel De Panne, A. Dumontlaan 30. 
Zie ook http://www.parkhoteldepanne.be . 

Wat: uitgebreide barbecue met aperitief, vlees- en visbuffet, dessertbuffet...  
Nadien discobar en bar-time.  Tussendoor ook huldiging van de kampioen viswedstrijden met prijzen voor de eerste vijf uit het klassement, clubgeschenk voor alle aanwezige booteigenaars enz.

 Prijs: 50,00 €, drank inbegrepen (tot 02.00u).

Meer inlichtingen en de officiële uitnodiging volgen zeker nog, evenals de mogelijkheid om in te schrijven.

 

*Overlijden. We vernemen het onverwachte overlijden van Koen Pas op 2 september. Koen is de 40-jarige zoon van clublid Roeland Pas.  Het Bestuur biedt Roeland en zijn familie haar oprechte deelneming aan in deze zware periode.

 

 

© YCDP Yachting Club De Panne - info@ycdp.be